Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Predlagam prepoved azilnih domov v republiki Sloveniji

80 OGLEDOV 1 KOMENTAR

Predlagam prepoved azilnih domov v republiki Sloveniji. Ter izgon migrantov iz Slovenije, saj Slovenija je premajhna država, da bi naseljevala migrante, bodisi so to iz bivših Jugoslovanskih republik, ali iz drugih držav, saj itak večinoma migrirajo iz bivših Jugoslovanskih republik Afrike in Bližnjega Vzhoda. Ter predlagam, da se zaostri azilna politika ter, da se ne deli več tujcem Slovenskega državljanstva, saj je preveč tujcev v Sloveniji, kajti Slovenija je premajhna država, da bi delila državljanstva tujcem kot otrokom bonbone. Ter, da se čisto vsi migranti ki so migrirali zadnjih 20 let v Slovenijo spodijo iz Slovenije, oziroma jih vrnejo nazaj od koder so prišli, da se na mejah zaostrijo pogoji vstopa v Slovenijo. Predlagam še, da se tem ki švercajo migrante v Slovenijo odredi zelo visoka globa ter do 35 let, ali še celo več zaporne kazni brez pogoja pomilostitve, saj dobesedno te barabe zelo škodijo državljankam in državljanom Slovenije in Sloveniji kot državi. Izjema so begunci, kateri bežijo pred vojnimi grozotami, pa še to bi morali sprejeti samo ženske in otroke, ter starejše, pa jih naseliti v ograjene prostore brez možnosti prostega gibanja po državi, ter jih takoj vrnit ko je to mogoče. Saj itak migrirajo sami mladi moški, ki so sposobni za vojaške spopade. Zakaj pa pol ne jemljejo migrantov recimo Arabski emirati, itd.

Še enkrat poudarjam, da je Slovenija premajhna država ter, da nas je premalo, da bi naseljevali migrante na našo zemljo, ali gradili bilo kakšne azilne domove, naj jih naselijo v sosednje države, ali pa direkt v Nemčijo katera je to zakuhala glede migrantov her Merklova seveda.

AVTOR R Ra Vemun 1 predlog
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

podobni predlogi so že bili obravnavani in imajo odgovor pristojnega ministrstva: predlagam.vladi.si/predlog/17103, predlagam.vladi.si/predlog/17729 in predlagam.vladi.si/predlog/16610

Komentarji