Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Strozji ukrepi za Kosovarje

59 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Slovenija je vedno veljala za kulturno in varno drzavo. Tudi moji starsi in starsi marsikaterega mojega vrstnika so se sem preselili vendar so veljali za pridne, delavne in predvsem

postene in skromne ljudi! Vsi so se prilagodili in resocializirali v okolje kamor so se preselili in v tem duhu in tudi deloma v duhu svoje originalne kulture ( da se ne pozabi), vzgajali svoje otroke.

Slovenija vec ni Slovenija ampak je Kosovo v malem. Vcasih, ko hodim po ulici dobim obcutek kot da sploh nisem v Sloveniji ampak nekje na Kosovu, ker slovenskega jezika skorajda vec ne slisim.

V bistvu me to ne bi niti toliko motilo, ce ne bi ta generacija, ki se je sem preselila po vojni ali med vojno na kosovu kazala odpor do slovenske kulture, jezika in nespoštovanje do slovenske drzave v katero so prišli z trebuhom za kruhom!

Odprto govorijo, da se bo Slovenija albanizirala do te meje, da bo tukaj uradni jezik Albanski. Jasno kazejo apetite po ustvarjanju velike Albanije in popolnoma ignorirajo vse predpise ter zakonodajo, ki jih drzava Slovenija zapoveduje! Slovenskega jezika se ne zelijo uciti, ker jim je kao prevec podoben srbskemu. Tukaj se grejo nacionaliste. Hkrati, pa so še vulgarni, primitivni in wannabe nasilni, ko so v skupinah!

Ne govorim za vse. Nekaj jih poznam, ki so ravno tako prišli nedavno vendar so pravi primer stare Albanske kulture, ko je čast, dostojanstvo in kultura človeka nekaj pomenila. In s taksnimi sem z veseljem družim.

Vendar, žal, večina je tistih, ki jih Slovenija ne bi smela nikoli spustit v drzavo oz. jih ze pri prvi kršitvi zakona nagnat nazaj od kod so prišli!

Če Slovenija kmalu ne bo uvedla radikalnih ukrepov glede spostovanja zakonov, obvezne resocializacije, učenja jezika, spoštovanja slovenske kulture itd., boste hitro uvideli, da ste si naredili medvedjo uslugo!

Predlagam, da Vlada uvede strozje ukrepe preden podeli bivalno vizo in glede na to, da je tukaj ze prevec druzin, ki se nimajo namena resocializirat, predlagam, da Vlada uvede ukrep, da lahko odvzame pravico do bivanja ob neupoštevanju slovenske zakonodaje. Hkrati naj drzava Slovenija, ce potrebuje delavce ukine moznost priseljevanja družin, ker če boste tako nadaljevali potem boste kmalu lahko zamenjali slovensko zastavo z albansko!

AVTOR J Julietta 2 predloga
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

podoben predlog je že bil obravnavan in ima odgovor pristojnega ministrstva: predlagam.vladi.si/predlog/15171

Komentarji