Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Obdavčenje dohodkov in premoženje cerkve in ukinitev pomoči cerkvi

89 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam, da se obdavči vse dohodke in premoženje cerkve ter omeji prosjačenje s pušico in se ga obdavči ter označi kot davčna utaja in delo na črno. Prav tako naj se ukine državna pomoč(iz naših žepov) cerkvam. Cerkev vedno v zlatu, verniki v zemlji oz revni. To je samo politična državna podložnost Vatikanu in vsemu, kar predstavlja, od pedofilije do šovinizma, diskriminacije. Naj prispevke cerkvi plačujejo simpatizerji in uporabniki, to ni nacionalni interes, da bi jo plačevali vsi. In naj se obdavči vse prihodke cerkve v pušico, kosila župnikov, prepove dedovanje od umrlih.

Dovolj so naropali skozi zgodovino z raznimi vojnami po svetu in z dedovanji za verniki. Cerkev ni pokopavala nikogar niti na svojem pokopališču, če ni bil vernik, niti z obredom, če ni bil njihov. Denar pa jemljejo od vseh. Kot delo na črno naj se označi tudi jemanje denarja od vernikov, pogrebcev ipd. Ali pa obdavči.

AVTOR V Vikont 3 predlogi
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

podobni predlogi so že bili obravnavani in že imajo odgovor pristojnih ministrstev: predlagam.vladi.si/predlog/14758 in predlagam.vladi.si/predlog/16395

Komentarji