Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog v razpravi

Ukinitev določenih omejitev hitrosti

46 OGLEDOV 2 KOMENTARJA

Spoštovani,

v zadnjem času smo priča naraščajočemu zanimanju za spremembe prometne politike, ki bi bolje odražale sodobne potrebe voznikov in varnostne standarde. V tem kontekstu bi rad naslovil predlog glede ukinitve omejitev hitrosti na določenih odsekih slovenskih cest, kjer bi to bilo smiselno in varno.

Vozila postajajo vse bolj tehnološko napredna in varna, kar omogoča voznikom boljši nadzor nad avtomobili tudi pri višjih hitrostih. Hkrati se kakovost cestne infrastrukture izboljšuje. S premišljenim načrtovanjem in ukinitvijo omejitev hitrosti na določenih avtocestnih odsekih bi lahko zmanjšali prometne zamaške in povečali učinkovitost prevozov, kar bi koristilo gospodarstvu in posameznikom.

Seveda se zavedamo, da je prometna varnost ključnega pomena. Zato predlagamo, da se spremembe vpeljejo postopno in premišljeno, pri čemer bi upoštevali obsežne študije o varnosti ter rezultate iz držav, kjer so tovrstne ukrepe že uvedli (na primer Nemčija).

S tem predlogom želimo doseči uravnotežen pristop, ki bi zagotavljal večjo svobodo voznikom, hkrati pa ohranjal visoko raven varnosti na cestah.

Zahvaljujem se za pozornost in upam, da bo ta predlog preučen v korist vseh državljanov.

S spoštovanjem

GLASUJ ZA

0 glasov

Če bo predlog prejel vsaj 23 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR B Brazilski občan 1 predlog
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE

Komentarji