Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Poenostavitve v gospodarstvu

58 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Lep pozdrav,

Danes sem prebral, da namerava predsednik vlade aktivno poseči v debirokratizacijo v gospodarstvu, kar gotovo vsak podpira.

Gospodarstvo potrebuje konkretne predloge, ki so tudi izvedljivi ne samo všečni. Sestajanje z gospodarsvetniki je zanimivo in premalo konkretnega obeta. Prisotni na takih srečanjih bodo verjetno direktorji, ki pa delujejo bolj na makro nivojih.

Predlagam, da vlada z GZS povabi vse, ki jih bo naslovila k tvornemu sodelovanju.

Predlagam, da naj bodo predlogi sistematizirani tako, da jih bo mogoče sistematično obravnavati in uporabiti.

Predlog za zgornje ( cilj, ki ga predlog zasleduje - največ pol strani ) ( konkretni zakoni, ki omejuje podani predlog, pričakovoni učinki implementacije predloga )

Predlagam, da se pozovejo k sodelovanju: strokovnjaki -praktiki revizorji, ki se v živo srečujejo s tistimi, ki jih togost zakonodaje duši nadalje Računovodski servisi.

Predloge bi "sfiltrirale " krovne organizacije sodelujočih v tem projektu, nefiltrirane predloge pa bi vseeno prejel določen resor vlade.

Na davčnem področju bi bilo nujno ponovno vključiti g. SIMIČA, ki je imel rešitve za poenostavitev in mnogo več od tega.Nerazumljivo, da tega vlada ni pepoznala že pred nastopom....

Za zaključek: Končno začnite delovati in postanite verodostojnost. Napovedovanje sprememb in ustvarjanje kratkoročnega upanja, pač ne spada v današnje čase.

Mogoče sem sam podlegel resnemu namenu tega napovedanemu "pohodu".

Še vedno , z zbledelim zaupanjem v vlado...

Mirko PRELOG

AVTOR P PRELOM 3 predlogi
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ne vsebuje konkretnega predloga sistemske rešitve

Komentarji