Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

sprememba pravic otrok in očetov

190 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Oblika problematike je skoraj povprečna kot vsa leta do danes. Dokler boste izvajali to obliko zakonodaje katera je trenutno recept za zlorabe, in uničevanje osnove pomena starševstva in družine. Dokler bo to izvajanje se izvajalo s strani posameznic (sodnic in mater), bo rezultat takšen kot je priloga.

Jaz nimam več za preživetje in odvzeli ste smisel za delo, in plačilo v zameno. Pozivam vas da pogledate rezultat, ki je sklep višjega sodišča na katerega se sploh ne da pritožiti.

Torej otrok nima pravice do očeta katerega ste naredili sedaj klošarja, ki nima za lastno preživetje po vašem zakoniku. Torej ta oseba bi morala izvajati stike za katere ni sredstev po vaši zakonodaji, kaj šele za kvalitetne stike z lastnimi otroci. Ta zakonodaja in sodnice, izvajajo fašizem zoper očeta v imenu lastnih otrok za njihovo preživetje, ker preživetje otroka nima pravice do preživljanja.

To je rezultat vaših zakonodaj in izvajanja pravic otrok, kateri v resnici sploh nimajo pravic, ko sodnice izvajajo ta fašizem.

Sramota je biti Slovenec (človek moškega spola), največja sramota je biti oče v Sloveniji, če se ženska odloči da si ti slab... Sramota, nisi vreden lastnega preživetja!

opominjam vas, edina moja rešitev sedaj je, prenehati delati, in biti na socialnih prispevkih do smrti. To je vaša politika in zakonodaja!

AVTOR I ivanjanez 1 predlog
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ne vsebuje jasnega predloga sistemske rešitve izpostavljene tematike. 

Komentarji