Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

NE novemu podpisu s Svetovno zdravstveno organizacijo

84 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam vladi ... NE novem podpisu/sprejemu pogodbe z WHO...

Čas koronizma smo prebrodili. Danes se mnogi počutijo kot zmagovalci, drugi so podzavestno potlačili tisti čas, tretji pozabili, četrti spregledali, peti podlegli. Ampak že od takrat vemo, da se niso imeli tam namena ustaviti.

Zdaj prihaja tisti čas, ki smo se ga najbolj bali. Ko nas bodo v našem sproščenem vzdušju lastni izdali, tuji pa pokončali.

Ko bodo "naši" na zasedanju WHO glasovali s že sprejetim sklepom državnega zbora in vlade, bomo prepuščeni na milost in nemilost.

Ustavo so nam že pred leti spremenili, kar dopušča sprejemanje sporazumov s tujimi organizacijami, ki izničijo naše ustavne pravice, s tem pa tudi razne konvencije in ostalo.

WHO ni organizacija, ki bi jo financirale države podpisnice, kot je bilo nekoč. Danes je v večinski lasti korporacij lastnikov, ki izdelujejo ter prodajajo cepiva, zdravila, gensko spremenjeno hrano, tehnološke izdelke in storitve, orožje,...

Kadar koli si bodo lahko izmislili novo bolezen, nov klimatski manever, novo nevarnost, ogroženost, še prehlad bodo lahko razglasili za epidemijo in vam kot rešitev prisili tisoč in eno cepivo, zdravila, maske, palčke, taborišča, zaprta mesta, dovolilnice, karkoli se jim bo 'sprdnilo'.

Verjamem, da vas je danes, ko so novice, najsi mainstream medijev ali družbenih omrežij vsak dan polna žalnih slik znanih preminulih, veliko spregledalo. Cepljenih ali necepljenih, nima veze.

Vprašanje le, če se zavedate kje se nahajamo v danem trenutku. Razmislite. Po pameti, ne po papirjih.

AVTOR M max 108 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

podoben predlog je že bil obravnavan in ima odgovor pristojnega ministrstva: predlagam.vladi.si/predlog/17884

Komentarji