Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog čaka odziv pristojne institucije

Zavrnitev pristojnosti WHO

207 OGLEDOV 6 KOMENTARJEV

Predlagam vladi, da se zgleduje po Louisiani in zavrne pristojnost WHO.

Louisiana sprejema zakon, ki zavrača pristojnost WHO, ZN in WEF Senat Louisiane je soglasno sprejel predlog zakona, ki zavrača, da bi se lahko kakršna koli komunikacija Svetovne Zdravstvene Organizacije (WHO), Združenih Narodov (ZN) in Svetovnega Ekonomskega Foruma (WEF) uporabila kot podlaga za ukrepanje v državi. To pomeni, da te mednarodne organizacije nimajo nobene pristojnosti v Louisiani.

Predlog zakona je prejel dvostrankarsko podporo, kar kaže, da gre za vprašanje, ki presega strankarske meje. Volivci Louisiane so očitno jasno povedali, da ne želijo, da bi te mednarodne organizacije vplivale na njihove življenje. Zakona bosta zdaj šla v Predstavniški dom Louisiane in nato guvernerju Jeffu Landryju. Pričakuje se, da ga bosta oba organa sprejela brez težav.

Zakaj je to pomembno?

Nekateri ljudje menijo, da so WHO, ZN in WEF postali preveč močni in da vplivajo na življenja ljudi po vsem svetu brez njihove privolitve. Ta zakon je način, da se ljudje Louisiane uprejo temu vplivu in vzamejo nadzor nad svojim življenjem nazaj.

Kaj se bo zgodilo zdaj?

Predlog zakona bo moral Se vedno sprejeti Predstavniški dom Louisiane in guverner Jeff Landry. Če bo sprejet, bo začel veljati 1. avgusta 2024.

537fłoaad751.pdf

31 glasov

25 glasov

Če bo predlog prejel vsaj 23 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR M max 99 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE
  • ROK ZA ODGOVOR

Komentarji