Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Predlog za zdravnike

46 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam vladi, da poda predlog naprej zdravnikom in zdravnicam.

Namreč, nečesa res ne razumem!

Če mi pri delodajalcu ni všeč, dam odpoved. Če so delovni pogoji nemogoči, delodajalca na to opozorim. Če ne reagira, dam odpoved in poiščem boljšo možnost. Če mi ne izplača plače, jo iztožim.

To je vsa logika.

"Dajte odpoved, dohtarji. Zaposlite se pri zasebniku ali pa se lotite svoje dejavnosti. Kupite ali najemite prostore in jih uredite po predpisih. Ne pozabite na parkirišče zase in za paciente. Sami plačujte prispevke, izobraževanje, dopuste in bolniške. Iz svojega žepa plačajte čistilko ali pa sami počistite WC školjko. Sami kupite povoje, skalpel, stetoskop, zdravniško haljo in toaletni papir. Malico si prinesite od doma in sami plačajte potne stroške! Iz svojega žepa plačajte tudi elektriko, ogrevanje, toplo vodo, komunalne storitve in računovodjo. Za kidanje snega in urejanje parkirišča boste prav tako nekaj odšteli. Iz svojega žepa.

Zakaj stavkate že več kot 40 dni? Preprosto dajte odpoved in odidite. Ali ni to bolj enostavno? Ljudje bomo pomoč poiskali pri zasebnikih ali v tujini, stroške bo krila ZZZS, v katero vplačujemo dovolj za nemoteno delovanje normalnega zdravstvenega sistema.

Aja, vi tega nočete? Ker vam nič od zgoraj naštetega ne ustreza? Ker boste potem res morali delati kot 'konji', če boste hoteli biti "gospoda"? Brez dela ni jela. To velja za vse. Tudi za vas."

AVTOR M max 108 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ne vsebuje predloga sistemske ureditve

Komentarji