Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Ohranjanje okolja

54 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam vladi da na EU in okoljsko komisijo v Bruslju, vsem političnim agitatorjem, ki imajo veliko povedati o okolju in zaščiti podnebja, naj nemudoma opozovejo vse vojne in podporo vsaki in vsakršni vojski ali teroristični kletki.

Gre za to da s količinami smodnika in drugega konvencionalnega orožja segrevamo planet veliko bolj kot z prometom in fosilnimi gorivi kot je to propaganda.

Nenazadnje su Hutiji s svojimi požari v rdečem morju v enem dnevu sežgali več naftnih derivatov z emisijo CO2 kot jih proizvede cela EU v mesecu dni s prometom in industijo. Torej naj ti onesnaževalci recimo jim vojščaki, kupijo emisijske kupone za vsako tono smodnika.

Sicer pa ni razumeti zakaj sploh smodnik in strelivo. Kole, loke, puščice, pa bomo videli, če bodo strastni voditelji še tako pozivali in opozarjali.

V opomnik in razmislek pa tudi vsem 70000 obiskovalcem izleta v Dubaju in vsem na oblasti tako v vladi RS, kot v strateškem svetu, Nato in ostalim, kaj boste s svojimi vojnami, pustili svojim vnukom, če ne premorete svoje volje in pameti po takem pozivu.

AVTOR O obhodnik 38 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ni predloga sistemske rešitve

Komentarji