Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Družina in spolna usmerjenost

80 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam vladi, da, če že ne podpira, naj pusti družine kot osnovne celice družbe, pri miru. Družina je vedno bila in vedno bo moški in ženska in šele, ko moški spermij oplodi žensko celico, nastane novo živo bitje, otrok.

Kontroverzni zagovorniki teorije spola se zelo radi odevajo v besede kot npr. »zavzemanje za človekove pravice«, enakopravnost, nenasilje in strpnost, dejansko pa se zavzemajo za ideologijo teorije spola, ki jo želijo preko zakonodaje, medijev in šole, vsiliti nič hudega slutečim ljudem.

Zagovarjajo t.i. »enakost spolov«, kar pomeni, da ni nobenih razlik med moško in žensko naravo oz. da naravni ženski in moški spol ne obstajata.

Dopovedati nam hočejo, da je vseeno kako se rodimo, važno je, kako se počutimo. Še celo več, prepričujejo nas, da se sami lahko odločimo, kaj bomo. Če tako razmišljamo, potem sem lahko danes moški, jutri ženska, naslednji dan nekaj tretjega, ker sam kreiram samega sebe.

V šole uvajajo – tudi proti volji staršev oz. tako, da starši sploh ne vedo - pouk o tej t.i. teoriji spola in mlade na vse mogoče načine prepričujejo, naj sami izbirajo in eksperimentirajo s spolom ter spolno usmerjenostjo.

Strokovno izobraževalna organizacija v Sloveniji »DIC Legebitra« je nestrankarska civilno družbena organizacija LGBT, ki deluje na področjih človekovih pravic, izobraževanja, duševnega, fizičnega in spolnega zdravja ter se zavzema za družbene in sistemske spremembe, ki temeljijo na spoštovanju spolne usmerjenosti, spolne identitete in/ali spolnega izraza.

Najpomembnejši izdelek zadnjih nekaj let je publikacija za mlade (v priponki), v katerem med drugim pojasnjuje in UČIJO otroke o uporabi spolnih igrač, seksu pod vplivom drog, ki se imenuje »kemseks«, lizanje ritke in ne boste verjeli, celo o »fisting-u« nam povedo zelo »zanimive« informacije.

Zakaj je tako pomembno, da postane seksualizacija otrok nekaj normalnega???

Zakaj politika pusti, da lahko mladoletni otroci odločajo o fizični spremembi spola in hormonskih terapijah brez konsenza staršev, medtem, ko o ostalih zadevah morajo imeti dovoljenje staršev?

Hormonske motnje so vzrok za občutek, da se nekateri ljudje ne morejo poistovetiti s telesom, s katerim so se rodili. Zato se podvržejo operacijam za spremembo spola. Po tem posegu se, po priporočilu kirurga, v telo vnaša koncentrat nasprotnih hormonov, da bi se čim bolje poistovetili z novo spolnostjo.

Vemo, da si moški in ženske nismo enaki. Biologija to določa in ne okolje. Je torej mogoče, da bi si z vbrizgavanjem hormonov nasprotnega spola, spremenili spol? Kje pa!

Oseba, ki je bila rojena kot moški bo lahko le izgledala kot ženska, če si bo vbrizgavala ženske hormone. Če si bo z operacijo omislila še »plastične« prsne vsadke, bo še bolj podobna ženski, a ženska še vedno ne bo. Celo če si bo ta oseba dala operativno odstraniti moške spolne organe, ne bo nikoli postala ženska.

Narava je tukaj neizprosna. Geni in kromosomi govorijo neizpodbitno resnico, ki je nikakršna pretveza, šminka in duševno počutje, ne more prevarati.

Hormonski sistem ženske je drugačen od moškega. Možgani se drugače razvijajo že tekom nosečnosti. Zaradi testosterona se fantki že v trebuhu drugače razvijejo od punčk.

Biologija je zelo jasna in vsakemu je jasno, da imamo kromosome XX (ženska) in XY (moški), dva različna spola, ki sta biološko »zacementirana« in nemogoče je, da si človek domišljavo sam določi, kdo je.

In težavo imamo, da si tega ne priznamo.

AVTOR M max 108 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ne vsebuje jasnega predloga sistemske rešitve izpostavljene tematike

Komentarji