Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z nezadostno podporo

Pomoč poplavljenim

231 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Povsem soglašam, da je treba poplavljenim in drugim, ki so jim neurja ali druge naravne nesreče uničile domove in drugo lastnino, pomagati.

Pomoč mora priti od srca, ne s prisilo, predvsem pa ne na način, ko oblastniki pripravijo zakonodajo, s katero nekaterim (zaposlenim) omogočijo oddelati (prisilno) 'prostovoljno' delovno soboto, s katero opravijo svoj del pomoči oškodovancem, drugim (samostojnim podjetnikom) pa obesijo nov strošek oziroma davek, ki mu pravijo solidarnostni dodatek, kar je spet oblika prisile in predstavlja DISKRIMINACIJO DOLOČENEGA DELA GOSPODARSTVA, predvsem pa predstavlja le nov način ožemanja tistih, ki dejansko še kaj ustvarjajo in financirajo delovanje države.

Ker gre za DISKRIMINATOREN in NERAZUMEN ukrep, prosim za spremembo zakona, da bodo in bomo pred zakonodajo, če je to sploh mogoče, enaki.

Saj veste, da ne bo tako, kot v času korone, ko so prenekateri samostojni podjetniki morali DISKRIMINATORNO vračati 'državno pomoč', ker so lahko le za cent presegli dosežek iz predhodnega leta, poslancem pa ni bilo treba vračati denarja. To je tista enakost, o kateri pišem.

19 glasov

1 glas

Če bo predlog prejel vsaj 52 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR D DavidoffC 2 predloga
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE

Komentarji