Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z nezadostno podporo

Prvo izolacija nato net met oz Samooskrba

338 OGLEDOV 8 KOMENTARJEV

Drzava spodbuja gradnjo elektrarn, ki pa ni v duhu zelenega razvoja, zmanjsanja porabe energije in zelenega prehoda, saj spodbuja izgradnjo elektrarne in porabo energije na letnem nivoju. Nekateri če malo karikiram, se bodo pozimi, ko ni proizvodnje greli direktno na elektriko po moznosti v neizoliranih hisah, kar pomeni še večjo porabo energije iz konvecionalnih virov beri premog.

Predlagam mesecni nivo obracuna energije iz elektrarn in subvencioniranje baterij, kar je SAMOOSKRBA v pravem pomenu besede . Subvencije za izolacijo objektov se bi morale povecat sele nato tč in sončnica. Nenazadnje Elektro distribucije niti ne zmorejo vseh elektrarn brez baterij prikljucit v omrezje, ker le to ni dimenzionirano za proizvodnjo ampak odjem.

7 glasov

1 glas

Če bo predlog prejel vsaj 25 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR F fairplayy 38 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • ZADNJA SPREMEMBA
  • KONEC OBRAVNAVE

Popravki predloga

Verzija predloga z dne, 19. 10. 2022 | 19:25:07

Prvo izolacija nato net met oz Samooskrba

Drzava spodbuja gradnjo elektrarn, ki pa je neracionalna,saj spodbuja izgradnjo elektrarne in porabo energije na letnem nivoju. Nekateru Drzavljani in teh ni malo se bodo pozimi, ko ni proizvodnje greli direktno na elektriko v neizoliranih hisah, kar pomeni še večjo porabo energije iz konvecionalnih virov.

Predlagam mesecni nivo obracuna energije iz elektrarn in subvencioniranje baterij . Subvencije za izolacijo objektov se bi morale povecat. Nenazadnje Elektro distribucije niti ne zmorejo vseh elektrarn brez baterij prikljucit v omrezje, ker le to ni dimenzionirano za te namene.

Komentarji