Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z odzivom pristojne institucije

Odprava PCT POVSOD - tudi v zdravstvu

1711 OGLEDOV 133 KOMENTARJEV

Predlagam, da se nesmiseln in nelogičen pogoj PCT trajno odpravi povsod - tudi v zdravstvu! Odpravijo naj se tudi maske.

Razlogi:

1. Kot vemo, je t.i. "cepljenje proti covidu" vse prej kot cepljenje. Informacij o tem je ogromno. Zato je popolnoma neprimerno posameznike, ki so "prostovoljno privolili" v tak poseg v svoje telo (zaradi službe, potovanj, zlasti pa odvzete svobode), postavljati v drugačen položaj kot tiste, ki tega niso dopustili.

2. Zadnja mutacija je tako neškodljiva, da ni smiselno ne testiranje, ne štetje okužb. Nihče ne šteje, koliko oseb je prehlajenih, to je nepomembno. Kdor zboli, se pozdravi in gremo naprej.

3. QR kode so namen same sebi, ne varovanju zdravja. Cilj je popoln digitalen nadzor in omejevanje ter pogojevanje svobode s poslušnostjo oblasti (oz. svetovnim "elitam", saj Slovenija v resnici sploh ni suverena država - razen na papirju). Svobodomiselne ljudi, ki uporabljajo lastno pamet, se želi izločiti iz družbe in sankcionirati, da bi ostale samo še poslušne ovce z opranimi možgani. Zato je treba vsakršnemu digitalnemu suženjstvu nasprotovati!

4. Nasprotovati je treba vsakršni oblasti, ki se ne obnaša suvereno in ki je hlapec globalističnim klikam!

5. Maske? andraz-tersek.si/maske-in-znanost/ ; swprs.org/the-face-mask-folly-in-retrospect/

6. Kdaj bo dobila zdrava kmečka pamet prednost pred slepim zaupanjem avtoritetam?

119 glasov

28 glasov

Če bo predlog prejel vsaj 24 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR D Dežnik 13 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE
  • ODGOVOR

Odgovor


3. 5. 2022

Odziv Ministrstva za zdravje

Vlada Republike Slovenije že ves čas načrtovano, celovito in ažurno komunicira o odločitvah in ukrepih, povezanih z boleznijo COVID-19 s ciljem vzpostavitve zaupanje v varnost in učinkovitost cepiv ter priporočil strokovnjakov. S spodbujanjem različnih ciljnih skupin k cepljenju in s povečevanjem precepljenosti ter izpolnjevanjem pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran) se ščiti javno zdravje in ohranja družbo odprto. Z uporabo mask ščitimo sebe in druge, zahteva po PCT je vzpostavljena z namenom preprečevanja okužb oziroma v kolikor do okužbe pride, da posameznik hitro zazna okužbo in prepreči nadaljnji prenos. S testiranjem na okužbo z novim koronavirusom želimo v čim večji meri odkriti vse tiste okužene osebe, ki bi širili okužbo na druge zdrave osebe v bližini. Vse spodbujamo, da ravnajo samozaščitno in dosledno upoštevajo ukrepe, ki jih je vlada sprejel skupaj z epidemiologi, infektologi in drugimi strokovnjaki na tem področju. Zaupajmo tisti večini strokovnjakov, ki se s tem področjem ukvarjajo. Želene informacije/študije lahko pridobite na spletnih straneh NIJZ, ECDC in WHO, ki obširno objavljajo vsa znanstvena dejstva o Covid-19.

Komentarji