Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Kaj je namen portala predlagam vladi?

37 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Zanima me, kaj je dejanski namen portala predlagam vladi? Obstaja namreč nelogičnost te iniciative. Ljudje pišemo predloge, ki temeljijo bodisi na pomanjkljivi bodisi neobstoječi zakonodaji, zato pa tudi so "predlogi". Odgovor, ki v pojasnilu navaja aktivne zakonske člene povsem izniči pomen portala predlagam vladi, saj veljavno zakonodajo menda vsi poznamo.

Predlagam, da portal predlagam vladi prevzame vlogo pobudnika za spremembo veljavne zakonodaje in vključuje predloge v nekakšno smiselno celoto sprememb, ki vodijo v boljši jutri za vse nas. Osebno se lotevam predvsem trga dela in ocenjujem, da je veljavna zakonodaja na teh področjih izjemno pomanjkljiva. Objava lažnih delovnih mesta, kraja osebnih podatkov ipd. to so vse področja, ki jih je potrebno smiselno "napasti", ne pa, da portal napiše v odgovor tisto, kar že vsi vemo in poznamo.

Torej, moj predlog je, da portal predlagam vladi postane to, kar ime predstavlja: točka za sprejemanje predlogov in dejansko obravnavo le-teh na smiselen, objektiven način.

AVTOR V Veritate et Virtute 8 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

predlog v zvezi z izboljšavami orodja predlagam.vladi.si objavite na oglasni deski predlagam.vladi.si/info/predlagaj-izboljsavo-orodja

Komentarji