Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z odzivom pristojne institucije

Predlagam vladi, da sprejme zakon, kjer bo reševanje iz gor ob neupoštevanju razmer in lastnih sposobnosti samoplačljivo. Enako predlagam tudi letno plačilo za pohode v gore, s čimer bi pokrili del stroškov reševanja

1000 OGLEDOV 17 KOMENTARJEV

Predlagam vladi, da sprejme zakon, kjer bo reševanje iz gor ob neupoštevanju razmer in lastnih sposobnosti samoplačljivo. Enako predlagam tudi letno plačilo za pohode v gore, s čimer bi pokrili del stroškov reševanja in čiščenja. Te nore kolene palnincev ne delajo nič drucga kot postošijo naravo in jo smetijo z vsem živim. Poleg tega vznemirjajo živali, ki se pasejo v gorah.

27 glasov

23 glasov

Če bo predlog prejel vsaj 25 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR B Big brother 90 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE
  • ODGOVOR

Odgovor


11. 7. 2023

Odziv Ministrstva za obrambo

Za predlagano pobudo se najlepše zahvaljujemo, vendar zaenkrat ni načrtovano, da bi sprejeli tak predlog. Prav tako ljudem gibanja v gorah ne moremo prepovedati, niti ga ne moremo zaračunavati, jih pa pristojne organizacije in službe opozarjajo in podajajo priporočila o gibanju v gorskem svetu tudi v primeru morebitnih nevarnosti, kot so recimo snežni plazovi. Zaenkrat z naslova neupoštevanja razmer nismo uvedli postopkov zoper posameznikom, ki tovrstnih priporočil niso upoštevali.

Komentarji