Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Vključite Sove v preučitev pandemije

504 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

SOVA (Slovenska obvščevalno-varnostna agencija) je zadolžena za nacionalno varnost. Vedno več je indicev in dejstev, ki kažejo, da je bila pandemija koronavirusa-19 načrtno sprožena s strani ameriških farmcevtskih multinacionalk, kar vsekakor ogroža naš nacionalno varnost. Svojo namero so farmcevtske multinacionalke same razkrile na Event 201, ki se je zgodil oktobra 2019, pod pokroviteljstvom Billa Gatesa in Klausa Schwaba (WEF), nekaj mesecev pred izbruhom pandemije.

www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

V Ameriki potekajo raziskave o tem tudi v okviru uradne politike.

www.nytimes.com/2021/05/26/us/politics/biden-coronavirus-origins.html

Vedno več je strokovnjakov različnih strok, ki opozarjajo, da je bila pandemija umetno ustvarjena in je vodena v korist velefarmacije.

doctors4covidethics.org

Dr. Reiner Fullmich, nemško-ameriški odvetnik, trdi, da gre v zvezi s koronavirusam-19 oziroma pandemijo za zločin proti človeštvu in načrtuje kazenske ovadbe zoper njegove storilce.

www.stopworldcontrol.com/fuellmich/

Cilj velefarmacije je večna pandemija prek stalnih PCR testov, ki so nezanesljivi in lahko umetno ustvarjajo lažne pozitivne rezultate, zaradi česar jih postopno opušča celo amerišk CDC. (https://www.theburningplatform.com/2021/07/26/why-is-the-cdc-quietly-abandoning-the-pcr-test-for-covid/)

Nadaljnji cil je stalno cepljenje prebivalstva najmanj 2x letno z dvema odmerkoma. Cepivo zoper kovid pa je neučinkovito, ker virus mutira več desetkrat na leto, čemur ne more slediti nobeno cepivo, ker razvoj slednjega zahteva svoj čas - če odmislimo negativne kratkorone učinke cepiva in neznane učinke na daljši rok, saj cepivo ni preizkušeno.

Glede na navedeno in glede na to, da pandemija oziroma njeni mednarodni iniciatorji ogrožajo našo nacionalno varnost, menim da je angažma Sove nujen.

AVTOR R Rovtar 38 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

Ni predloga sistemske rešitve.

Komentarji