Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Napadi na policijo

227 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam, da vlada skrbno preuči napade na policijo s strani protestnikov, ker gre za preizkušeno taktiko protestnikov, ki se uporablja povsod po Evropi in v ZDA. Ob mnogih protestih v različnih evropskih državah, so nevladne organizacije, očitno obilno podprte z denarjem zainteresiranih sponzorjev, vložile kazenske prijave zoper policiste, češ da so uporabili prekomerno silo. Rezultat je ta, da je na mnogih posnetkih videti policaje, ki se umikajo pred napadalno množico, očitno v strahu, da bodo obtoženi prekomerne uporabe sile.

Najbolj daleč je ta demoralizacija policije šla v Ameriki, kjer se pojavljajo in uveljavljajo zahteve po zmanjšanju sredstev za policijo, češ da je bolje denar porabiti za socialne probleme kot za policijo. Pojavljajo se celo absurdne zahteve po odpravi policije.

Čeprav se zdi na prvi pogled prav in pravilno, da se policiji gleda pod prste, postane kmalu očitno, da gre s tem v zvezi za širše cilje. Gre za to, da se policijo nevtralizira v skladu z določenimi nelegitimnimi in celo ilegalnimi političnimi cilji, kot je na primer neomejeno vstopanje migrantov v EU.

AVTOR R Rovtar 38 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

Ni predloga sistemske rešitve.

Komentarji