Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Ponovna presoja o pravicah in pomoči ter dodelitvi državljanstva tujcem

281 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlog o ponovni presoja o pravicah in dodelitvi državljana tujcev, ki so prejeli pravice, zdravstveno oskrbo in socialno pomoč v republiki Slovenji.

Tu je velik problem, ki ga je potrebno rešiti in ponovno naj se vse tujce popiše in preko postopkov ugotovi ali so upraviči do pomoči in državljanstva in koliko so s svojim delom prispevali za Sloveniji in širšo družbo.

Problem je, da mnogo tujce živi na našem ozemlju ze 10 let in v tem času niso pridobili niti ure delovne dobe in s svojimi dejanji delujejo protidržavno in sirijo svojo vero in ideje in veliko jih se sedaj ne govori našega jezika in ga niti ne želi in se ne trudijo vključiti v družbo in prilagoditi našim obicajem in sprejeti naše vrednote, zaradi katerih smo uspeli in živimo lepo!

Ob vsem tem pa prejemajo socialno pomoč za svojo nedelo in ignoriranje slovenskega jezika in dejansko celotne naše kulture in Republike Slovenije.

Naj se ob tem sprejme zakon, s katerim se določa tekoce znanje jezika za pridobitev pravic, pomoči, ter za pridobitev socialne pomoči naj se sprejme da je potrebno biti v delovnem razmerju v Slovenji minimalno 1-2 leti.

Mnogi koristijo zdravstveno oskrbo in so mesečno pri zdravniku, ravno zaradi njihovega načina življenja, saj so cele dneve v stanovanju in posebaj ženski del prisleljenk so delovno neakivene in izolorane, ob tem pa ne znajo slovenske besebe in potrebno je ustaviti, da nam tujci črpajo zdravstvo in povzročajo še vecje zastoje in nedostopnost za naše ljudi.

Poskrbimo za naše ljudi in našo državo !

AVTOR Europa Terra Nostra 11 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

Podoben predlog je že v obravnavi https://predlagam.vladi.si/predlog/13371

Komentarji