Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Predlog z odzivom pristojne institucije

Konec diskriminacije ljudi ki se nismo zboleli za korono

2573 OGLEDOV 109 KOMENTARJEV

Ce se ne drzis ukrepov in se okuzis si se nagrajen z potrdilom o prebolevnosti in lahko gres povsod kar ni posteno do tistih , ki se drzimo ukrepov in do sedaj nismo zbileli in širili virusa. Menim, da bi vse pravice, ki jih imajo prebolevniki morali imeti tisti, ki se do pred kratkega nismo okužili. Obvezni testi in cepljenja naj bodo za prebolevnike, če si se prvič okuzil boš vnaprej se manj pazil in ogrozal nas ki se pazimo in se tudi cepimo kot dodatek nasi previdnosti.

195 glasov

23 glasov

Če bo predlog prejel vsaj 25 glasov za in več glasov za kot proti, ga bomo poslali v obravnavo pristojnemu ministrstvu.

AVTOR F fairplayy 38 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN
  • KONEC OBRAVNAVE
  • ODGOVOR

Odgovor


23. 8. 2021

Odziv Ministrstva za zdravje

Z EU digitalnim COVID potrdilom, ki je enotno evropsko, splošno veljavno covidno PCT potrdilo, se lajša varno prosto gibanje državljank in državljanov po Evropski uniji, kakor tudi vstop v prostore in na dogodke, kjer je zahtevan PCT pogoj. S PCT pogojem se enači cepljene, prebolele in testirane, saj se na ta način omogoča ustvarjanje čim bolj varnega okolja za celotno družbo.

Slovenija ima naročenega dovolj cepiva za cepljenje vseh starostnih skupin. Z namenom, da se cepljenje približa porabnikom, je vsem omogočena izbira med različnimi cepivi. Vzpostavljene so bile tudi mobilne cepilne enote, s katerimi se cepljenje približa ljudem, ki živijo v odročnejših krajih.

Komentarji