Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Prisilna hospitalizacija dr. Bojane Beović na psihiatrijo na podlagi 39. Clena zakona o dusevnem zdravju

357 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Dr. Beovićeva je strokovni vodja Covid19 skupine na NIJZ. Z ukrepi ki jih postopoma zaostruje skodi sebi, prejema groznje s smrtjo, ogroza zdravje drzavljanom Republike Slovenije. Z nosenjem mask si nizamo imunski sistem, smo vse bolj apaticni, porasla je depresija in posledicno jemanje antidepresivov. Povecalo se je tudi stevilo samomorov zaradi ukrepov pandemije. Ekonomija je na psu. Ljudje umirajo medtem ko cakajo na pcr test!!

 

Starejsi obcani nimajo stikov s svojimi najdrazjimi in tako od zalosti umirajo na obroke. Celo otroci so zacel kazati znake posledic ukrepov. Pred kratkim sem videla sliko 8 letnega decka, ki je mami napisal "mami ne morem vec" zraven pa obesenega cloveka!

 

Dokazano je da so pcr testi zanesljivi zgolj v 97%!! Torej zakaj taksna panika? Doticna se ima namen zgledovati po nemskem vzorcu ki ni idealen, pa se sprasujem zakaj se ne zgledujemo po Svedskem, ki je idealen in ima najnizjo stopnjo umrljivosti in okuzb ? Ne razumem zakaj bi tako ucena oseba bila pripravljena pahniti narod v se vecjo stisko, sama pa si bo verjetno nakopala se vec grozenj.

 

Vljudno naprosam , da se zadeva obravnava z vso resnostjo saj se gre za zivljenja vseh, ki zivimo v RS. Hvala.

AVTOR V Vegana 1 predlog
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

Ni predloga sistemske rešitve.

Komentarji