Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Proti elektronskemu cestninjenju
Anti NWO
Ogledov: 3962
Predlog ustvarjen 20.06.2010
Arhivirano
Zadnja sprememba 20.06.2010 21:01:12

  Predlog   Število glasov   Komentarji (0)  

Zelel bi poudariti, da elektronsko cesninjenje, prevec posega v zasebnost, saj ze tako je prevec kamer povsod okoli nas, kar zelo spominja na totalitarni sistem, saj elita si zeli zagotoviti predvsem lastno varnost, ter na racun le te se zasluziti dodatno. Avtoceste bi morale biti zastonj, saj se gradijo z nasim denarjem, torej lahko bi ukinili tudi vinjete, oziroma bi bile vinjete obvezne samo za tujce, saj mi smo svoj delez ze zdavnaj odplacali in preplacali.

 

Vinjete so ze tako predrage za vecino tudi, kadar je letna stala 55€, zlasti zato, ker mnogi so jo morali kupiti, za uporabo hitre ceste, medtem, ko za nekatere je se prepoceni, saj presparajo vec 100 ali celo par 1.000€ na leto, tle govorim zlasti o malih zasebnih dostavnih vozilih. Torej vinjeta je ze tako predraga, z uvedbo elektronskega cestninjenja, pa bo postalo vse skupaj se drazje in poleg tega bo nase vozilo bilo se pod kontrolo, za katero niti ne vemo tocno kako bo bila izvrsena, toda jaz mislim dati jasen glas proti elektronskemu cestninjenu, pa ceprav bodo potem rekli, da bo bil sistem cenejsi ali bolj posten za vse, jaz ne mislim prodati moje zasebnosti in dostojanstva za neki popust, saj ze tako smo izgubili prevec zasebnosti v zameno za razne popuste, akcije, itd...

Cas je, da si vzamemo nase pravice nazaj v roke in zahtevamo pravico. Naj odlocajo ljudje enkrat za lastno usodo, ne pa, da morajo biti prisiljeni samo upostevati zakone, kateer jim ukazujete, oziroma izbirajo ali volijo samo tisto, kar jim daste vi na razpolago!!!!

Na spodnejm linku pa pravijo, da zelijo vse skupaj izvesti do leta 2012, oziroma 2014 najkasneje. Ali bo takrat uveden nov svetovni red, nova valuta, bomo dobili se cipe pod kozo?

http://www.rtvslo.si/slovenija/vsak-placa-kolikor-prevozi-elektronsko-cestninjenje-bo-realnost/232939#comments


Ključne besede elektronsko, cestninjenje, proti, gps, posteno, ceneje, 2012, promet, elita, neposteno, vinjeta
Kategorija: Promet