Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


brezplačna ukinitev družbe na točko VEM
 
verso verso
Ogledov: 2284
Predlog poslan 05.10.2017
Z odzivom organa 13.11.2017
Zadnja sprememba 30.09.2017 01:53:33

  Predlog   Število glasov   Odziv pristojnega organa   Komentarji (2)  
predlagamvladiro | 11.10.2017 | 18:42
Vaš predlog in 15 glasov ZA, zraven pa nobenega komentarja, ki bi argumentirali ta predlog, mi je zelo čuden, beri sumljiv.

Sem odločno PROTI, saj je slovenski narod preveč pokvarjen in bi se te izjave pisale kar vprek, ker se nihče ne boji posledic, če podpiše neresnično izjavo. S tem bi služili samo notarji, odgovornosti pa tudi nobene z njihove strani.

Naj naveden moj primer, ko moj najemnik podpisal izjavo, da zapira svoje podjetje po skrajšanem postopku in da ima poravnane vse obveznosti, pa je dobro vedel, da ima 2 pravnomočna sklepa in dolg do mene.

Takega zakone vlada ne bi smela sprejeti, da bodo spet prevaranti to izkoriščali.

Ja, res žalostno, da živimo v taki državi, kjer se podpirajo taki in drugačni lumpi, namesto da bi država podpirala poštene podjetnike in posameznike.
predlagamvladiro | 11.10.2017 | 18:48
K svojemu komentarju bi dodala še to, da naj se raje država pobriga in sprejme tak zakon, da se ne more v 5ih minutah na neki točki VEM odpreti podjetja in kaj šele zapreti, saj je to danes pri nas kot da bi šel na tržnico po solato, 5 minut in opraviš nakup.

Podjetje pa je resna zadeva in tudi ne more biti vsak podjetnik. Seveda pa je v naši državi očitno namenoma vse to obrnjeno na glavo, podjetje lahko odpre vsak, ki ima 5 minut časa, naredi dolgove državi, ne plačuje delavcev itd. sodišča in država pa nič.

Zakaj se naša država ne zgleduje pri tem na pravne države, kjer podjetnik, ki "zafura" podjetje, ne more več odpreti podjetja oz. šele čez 10 in več let.

Aja, sem pozabila, da tega pa Slovenclji ja ne bodo podprli, kako bi pa potem goljufali vsevprek.