Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Vpogled o plačanih prispevkih delodajalcev
 
potomci Slovenije
Ogledov: 369
Predlog poslan 28.08.2017
Konec glasovanja
Zadnja sprememba 23.08.2017 19:37:02

  Predlog   Število glasov   Komentarji (4)  

Predlagam, da se uvede  preko e-davki.si način vpogleda zaposlenih o PLAČANIH obveznih prispevkih za socialno varnost iz delovnega razmerja, da se vsak posameznik lahko prepriča, če so mu dejansko plačani prispevki ali pa so samo prikazani na plačilni listi.

Mislim, da to ne bi smel biti velik problem. Če čisto laično izrazim, kot če bi gledal exelovo tabelo. Na eni strani bi se v stolpec prenesli podatki vseh prispevkov za vsak posamezen mesec, ki jih je poslal delodajalec na FURS, na drugi strani pa se v stolpec prenesejo podatki dejansko plačanih prispevkov. Mogoče vključiti strokovnjake pri Blockchainu za rešitev?

Zakaj ta predlog? Vsi vemo, da se marsikje pokaže problem, ko gre delavec v pokoj in ugotovi, da mu prispevki za pokojnino niso bili plačani. Tako pa bi se lahko vsak posameznik, če bi želel, lahko že prej prepričal o dejansko plačanih prispevkih.

 

 


Ključne besede
Kategorija: Davki in finance


Zadnji komentarji:

Micheal Benson Benson | 18.09.2017 | 13:50
 
Da bi se pravilno predstavil, sem gospod Micheal Benson zasebni posojilodajalec, podarjam posojila z 3-odstotno obrestno mero, to je finančna priložnost na vašem vratnem koraku, hitro dobite posojilo 2017. Obstaja toliko ljudi, ki tam iščejo finančne priložnosti ali pomoč za vogalom in mestom in še vedno ne morejo dobiti ene, ampak tukaj je. Možnosti financiranja na vašem vratnem koraku in kot takšne si ne morete privoščiti Zamuditi to priložnost Ta storitev je namenjena posameznikom, podjetjem, podjetnikom in ženskam ter razpoložljivosti kakršnega koli zneska po vaši izbiri za več informacij. Pišite nam po elektronski pošti: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
Obrazec za posojilo in ga vrnite.

Polno ime .................

Zasebna telefonska številka ................

Država ..................

Naslov ................

Država ...............

Starost ..............

Prijavili ste se prej ali ne. .............

Stanje ..............

Potreben znesek posojila. ..................

Obdobje posojila ................

Poklic .................

Mesečni prihodek .....................

V skladu s temi podatki vam bomo poslali našo soglasje s časovnim razporedom odplačil, in če se strinjate s Pravili in pogoji, boste morali pridobiti posojilo v roku, ki je bil odobren, glede na resnost, nujnost in zaupanje, ki smo vam
Čakam vaš hiter odziv.

S spoštovanjem

Micheal Benson
Zdenc | 31.08.2017 | 07:20
Da se. Po mesecih na eDavkih, pregled plačanih prispevkov za ZPIZ pa za vsa leta delovne dobe še dodatno na eZPIZ. Za oboje potrebuješ digitalno potrdilo.
Burek Man | 28.08.2017 | 16:51
http://www.zurnal24.si/slovenija/vpogled..prispevkov-80208 

nisem probal, ampak mislim, da se že da
5r | 28.08.2017 | 15:51
Prijava z digitalnim podpisom.