Skoči do osrednje vsebine
Prijava v aplikacijo

Ste pozabili geslo?

Registracija

Predlagam vladi
Neustrezen predlog

Plače naših politikov

1074 OGLEDOV 0 KOMENTARJEV

Predlagam da se vsakemu poslancu in vsaki poslanki za vsako neudeležbo-nesodelovanje na raznih parlamentarnih sejah,glasovanjih, zniža neto plača za vsaj 10 odstotkov.

encrypted.google.com/search

siol.net/novice/slovenija/zakaj-se-splaca-biti-poslanec-287917

Sedaj mnogi naši zastopniki in zastopnice v parlamentu dobesedno zanemarjajo svoje poslanstvo-delo-službo, za katero smo jih izvolili v parlament-politiko, zato da služijo našim interesom in da nas zastopajo v parlamentu-politiki tako v Sloveniji kot v EU.

Tako pa sedaj mnogo poslank in poslancev vsaj sodeč po prenosih na RTVSLO 3 niti malo ne zanima njihovo poslanstvo-služba, saj jih skoraj nikoli ni niti v paramentu kaj šele na raznih sejah,glasovanjih o zakonih.

Vsaj večina poslank in poslancev tako iz vlade kot opozicije in vseh ostalih v parlamentu takoj ko pridete do sanjskih plač večinoma za brezdelje, takoj pozabite na ostale sodržavljanke in sodržavljane ki smo vas zaradi naivnosti izvolili.

Ne se izgovarjat da niste v vladi pristojni za delovanje parlamenta, saj ste del njega in imate tudi vi del poslank in poslancev v njem, in vas nebi bilo sploh v njem če vas nebi izvolili na volitvah.

AVTOR Peter G: 257 predlogov
STATUS PREDLOGA
  • PREDLOG POSLAN

Obrazložitev neustreznosti:

ni v pristojnosti Vlade RS

Komentarji