Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Ukinitiev spletne cenzure
Anti NWO
Ogledov: 3845
Predlog ustvarjen 01.02.2010
Arhivirano
Zadnja sprememba 01.02.2010 02:46:24

  Predlog   Število glasov   Komentarji (0)  

 Zahtevamo bolj svoboden internet, ter odlocno nasprotujemo proti kakrsnikoli cenzuri ali filtriranju na internetu, saj vsi moramo imeti pravico deskati neomejeno po  internetu, tako otroci kot odrasli in nihce nima pravice nam nastavljati razne filtre ali cenzure proti nasi volji, tako, kot nima pravice ISP nam nastavljati varnosti dostopa do interneta. Ce uporabnik zeli nevarno surfanje po internetu, naj mu bo to tudi omogoceno! Internet vsebuje celotno znanje clovestva, zato ne sme biti pod nobenim pogojem cenzurirano, saj vsakdo mora imeti svobodo deliti informacije z ostalimi, tako, kot imamo "svobodo govora".

 

Sicer tle je tudi ena grupa od facebooka, proti spletni cenzuri:

http://www.facebook.com/pages/USTAVIMO-SPLETNO-CENZURO/236126448217?ref=ts&v=info

 

Drugace pa nujno potrebujemo PIRATSKO STRANKO SLOVENIJE, ki se bo borila za vecjo svobodo interneta, transparentnost v drzavni administraciji, ter skrajsanje dobe patentov in avtorskih pravic, oziroma ukinitev le teh.

http://www.facebook.com/pages/Ljubljana-Slovenia/PIRATSKA-STRANKA-SLOVENIJE/98358327274?ref=mf

Pa dejte lociti ze pravico od dolznosti, saj pravice bi morale biti skoraj neomejene, saj predstavljajo svobodo izbire, ne pa neko omejeno dolznost, katero moramo spostovati in upostevati kot edino opcijo.

 

Ali imamo pravico ziveti ali smo dolzni "dostojno" ziveti? Podobno vprasanje glede svobode izbire je lahko tudi pri cenzuri in varnosti na internetu!!!!

 

 

 


Ključne besede internet, svoboda, cenzura, pravica, piratska stranka, referendum
Kategorija: Socialne zadeve