Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Keshe Foundation
 
Darko Zupanič
Ogledov: 9436
Predlog ustvarjen 12.11.2012
Odziv pristojnega organa objavljen najkasneje: 12.01.2013
Zadnja sprememba 10.11.2012 15:28:57

  Predlog   Število glasov   Komentarji (18)   Popravki predloga  

Predlagam vladi, da pooblasti veleposlaništvo v Belgiji za prevzem dokumentacije, ki jo nudi neprofitna organizacija Keshe Foundation (http://www.keshefoundation.org/en/).

Gre za znanstveni in tehnološki preboj, katerega dokumentacijo so do sedaj prevzele vlade Irana, Sierra Leonea, Italije, Japonske, Sudana, Tajske, Armenije in Indije (https://maps.google.fr/maps/ms?msid=218425273006042132759.0004ce14cbaec0d660a78&msa=0&ll=29.688053,63.28125&spn=107.583557,270.527344).

S tem dejanjem bi omogočili, da že v kratkoročnem obdobju izjemno povečamo kakovost življenja na področjih zdravstva, energije, okolja, transporta,...

 


Ključne besede znanost, tehnologija, zdravstvo, energija, okolje, transport
Kategorija: Zunanje zadeve


Zadnji komentarji:

Stane Božič | 02.05.2014 | 19:22
Slovenska vlada, ena in druga isto neresna, se ni odzvala pozivu državljanov ter storila vse za njihovo boljšo prihodnost.

Še vedno pa se lahko odzovejo državljani sami ter poskrbijo zase in svojo prihodnost.

Med tem je vsebina USB ključa že objavljena in si jo lahko pogleda vsak ter presodi zase, kaj mu je vesolje držalo tako rekoč pred nosom: 

https://mega.co.nz/#F!2Z1mhYLB!L4DkB_m_DSW1z3CUEZemCA
(vsebina na tem naslovu se bo dopolnjevala!)

Tisti najbolj vztrajni, ki ne živite le kot ovce sistema, lahko sedaj doma poskusite najmanj prva dva eksperimenta, ker je na voljo več kot dovolj informacij (YouTube, FB, mega.co.nz, ...), kako to izvesti in se prepričati po svoje:
 
1. nano layering (ustvarjanje nano nanosa na kovine s pomočjo vrele vode   NaOH in/ali KOH, ki ima potrebne lastnosti za eksperiment št. 2; presenečeni boste nad ustvarjanjem elektrike)

2. capturing (s pomočje slane vode in nano nanosa je možno zajemanje materialov v GANS stanju kot npr. CO2 v tekočem stanju pri sobni temperaturi in pritisku, ki so bili potrjeni z rahman mikroskopijo iz strani univerz; ti materiali imajo izredne lastnosti, ki so koristne v številnih situacijah, npr. celo dekontaminacija Fukoshime, itd.; deluje tudi pridobivanje hrane v obliki proteinov, ... srečamo se z primarnim ustvarjanjem življenja na našem planetu; v tem eksperimentu bo pridobivanja elektrike še več)

3. plasma reactor (reaktor s katerim lahko na dokaj preprosti način ustvarite željeno magnetno gravitacijsko polje ter si privoščite praktično vse, kar je v vesolju mogoče; od pridobivanja vode, hrane, materialov, elektrike, resetiranja bolezni, ..., do transporta s pozicioniranjem)

Sanjajte a ne spite!

Razmišljajte zakaj neki naš planet že milijone let drvi okoli sonca, pa zato nima nameščenih raket.

Verjemite temu, kar lahko ustvarite sami in ne čakajte sistema, da bo ustvaril za vas, ker se bo to zgodilo v obliki, da bo preživel sistem, vas pa kot običajno pustil na repu vsega. 

Tokrat lahko sami uporabljate obrobno znanost brez kompleksnih formul in nerazumljivega jezika. Gre za razumevanje narave okoli nas, ki nam daje preživetje, zdravje, varnost in transport. Berite, gledajte, eksperimentirajte, ... pa nikoli ne obupajte. Na dosegu roke je več kot si lahko mislite. Le opranih možganov se je potrebno za zmerom znebiti.
Afact | 29.05.2013 | 14:38
...Meseca marca sem kontaktiral urad za komunikacije vlade RS:

12.11.2012 je uporabnik Darko Zupanič objavil predlog z naslovom Keshe Foundation. Predlog je v času glasovanja prejel 50 glasov ZA ter 2 PROTI. 
Odziv pristojnega organa naj bi bil objavljen najkasneje do 12.1.2013, danes smo 27.3.2013 in odziv še vedno ni bil objavljen. Pod predlog je bilo objavljenih kar nekaj komentarjev na račun odziva pristojnega organa vendar z vaše strani še vedno nobenega odgovora. 

Zanima me, čemu ni bil pripravljen oz. objavljen odgovor, bo objavljen in kdaj bo objavljen?

Ker gre za predlog z zelo veliko težo (in tudi odzivom pri glasovanju) se mi zdi skrajno neprimerno, da zadeva ostane na mrtvi točki, ko pa je naloga portala predlagam.vladi, ki ga financiramo državljani RS, da tovrstne predloge predela in posreduje naprej, drugim službam, ki so prav tako financirane in v lasti državljanov RS. 

Predlog se navezuje na neprofitno organizacijo, ki jo sestavlja mednarodna skupina strokovnjakov, katerih iznajdba je za človeštvo ključnega pomena in bi utegnila odpraviti večino nesreče na našem svetu: revščino, lakoto, vojne, izkoriščanje, smrti itd...  Ljudje iz fundacije so javno izpostavljeni z imeni in priimki, v kolikor bi se izkazalo, da njihove ugotovitve in trditve ne držijo in rezultatov raziskav ni mogoče podvojiti, potem odgovornost nosijo sami, tako kot odgovornost nosite vi, v primeru, da zadržujete informacije oz. akcije v zvezi s predlogom.

V kolikor ne boste podali odgovora oz. obrazložitve, zakaj še ni bil podan odgovor pristojnega organa, bo zajetna dokumentacija o fundaciji kot tudi o portalu predlagam.vladi posredovana medijem, tako korporativnim kot neodvisnim, saj gre za sum, da je informacija povezana s to novo tehnologijo namenoma zadržana od javnosti, kar je v nasprotju z interesi državljanov republike Slovenije. 


Za Vaš odgovor se vam že v naprej zahvaljujem!....njihov odgovor, posredovan 28.3.2013:

Spoštovani, 

hvala za vaše opozorilo in poizvedbo o pripravi odgovora. 

Seveda smo predlog v trenutku, ko je bil izglasovan, poslali v obravnavo Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki pa se je kasneje izkazalo za nepristojno. Odgovor sedaj pripravljajo na Ministrstvu za infrastrukturo in prostor in bo objavljeno v kratkem. 

Za zamudo se iskreno opravičujemo. 

Prijazen pozdrav, 

Blaž Palir 


...žal mi je odgovor preusmerilo v spam mapo in ga nisem odkril do tega tedna, sedaj ga posredujem tu...

Lp!

mpeckaj | 26.05.2013 | 14:18
Še zmeraj čakamo na odgovor.

Lep dan še naprej.
mpeckaj | 24.01.2013 | 09:15
Spoštovani,

dne 12.01.2013, je potekel rok za odziv pristojnega organa na predlog z naslovom "Keshe Foundation", ki ga je dne 12.11.2012 posredoval gospod Darko Zupančič.

Prosim vas, da posredujete odziv vladnega organa na poslan predlog oziroma navedete povezavo kjer se le ta nahaja. Le z doslednimi in pravočasnimi odzivi na predloge boste izpolnjevali vaš prvorni namen, ki je spodbuditi  prebivalce Slovenije k predložitvi mnenj, pobud in predlogov za ureditev določenih vsebinskih vprašanj. Na vaši spletni strani ste še zapisali, da želite s tem doseči večjo participacijo posameznikov in civilne družbe pri oblikovanju vladnih politik ter okrepiti dialog med civilno družbo in državo.

Hvala za odgovor in lep dan še naprej,
Afact | 23.01.2013 | 12:43
KJE JE ODGOVOR PRISTOJNEGA ORGANA???
Marko Velikonja | 18.01.2013 | 12:25
Rok za odgovor na pobudo je bil 12.1.
Upam, da se pristojni na vladi in na ministrstvu zavedajo, da spremljamo njihovo (ne)delo.
Prišel bo čas ko bo potrebno poimensko pogledati kdo je zavlačeval z odgovorom in kakšne spletke so bile v ozadju.
Na odgovornih položajih pri upravljanju države ne potrebujemo mentalno zaostalih ljudi iz kamene dobe, ki v žepu nosijo najnovejši mobilni telefon in zato menijo, da so pomembni.
Kot vsaka, bo padla tudi ta iluzija.
mpeckaj | 16.01.2013 | 11:06
Upam, da samo zamujajo pri pisanju odgovora in da to ni samo slepa ulica za zanesenjake...
Afact | 15.01.2013 | 10:55
Odziv pristojnega organa objavljen najkasneje: 12.01.2013   ...hm... smo že 15.1. ...
Marko K | 04.12.2012 | 22:49
Stane Božič | 03.12.2012 | 09:30
Prevzem USB ključa z Keshe znanjem in tehnologijo je za slovensko vlado BREZPLAČNO!

Če za prevzem pooblastimo našega ambasadorja v Belgiji, nimamo skoraj nobenih stroškov, dobimo pa vpogled v podrobne informacije glede tehnologije, ki bo nedvomno spremenila svet. 

Gre za to, če bo vlada Republike Slovenije pustila državo, ki jo vodi, capljati na repu razvoja ali pa se bo obnašala odgovorno in preučila vsako možnost, ki bi Sloveniji ter njenim državljanom omogočila najboljše.

Gre za to, da ima sedaj vlada Republike Slovenije še čas, da pripravi dober načrt za prehod. Sprememba je temeljita na številnih področjih in je potrebno dobro premisliti, kako ukinjena delovna mesta in prihodke zamenjati z novimi, da bo prehod blažji in vodil proti večji blaginji.

USB ključ vsebuje:
- vse patente
- načrt in navodila za proizvodnjo reaktorja, ki ga ne enačiti z jedrskim reaktorjem
  ker je to majhen volumen brez radiaktivnosti
- naslovom tovarne, kjer je možno izdelati reaktor, da ne pride do zavajajočega mnenja,
  da je proizvodnja preprostega reaktorja nemogoča
- video posnetki z dokazi delovanja tehnologije (transport s pozicioniranjem v magnetno gravitacijskem polju planeta, resetiranje telesa za ozdravljene številnih smrtnih bolezni kot so rak, multipla sklezoza in tudi diabetes, itd., prebuditev odpisanega človeka iz kome, itd.
- učinkovitejše pridobivanje hrane 
- itd.
Žiga Janičijević | 26.11.2012 | 12:02
Pozdravljeni,

Takole nekako naj bi to potekalo, glej link.
http://www.keshefoundation.org/phpbb/vie..c.php?f=2&t=3119

Lep pozdrav.
Marko Velikonja | 16.11.2012 | 12:27
Med zadnjimi državami, ki so prejele dokumentacijo s tehnologijo so tudi Združene države Amerike, Brazilija in Avstralija. Zdaj pa res ne vem, zakaj predstavniki naše oblasti ne zaprosijo za dokumentacijo.
V upanju na čimprejšnjo dobro novico vse lepo pozdravljam.

P.S. V enem od komentarjev je bilo objavljeno, da bo javna predstavitev tehnologije 14. decembra v prisotnosti nekaj tisoč ljudi. Ta dogodek je bil odpovedan zaradi odpovedi gostoljubja Belgijskih oblasti. 
Darko Zupanič | 18.11.2012 | 22:06
Na http://www.keshefoundation.org/phpbb/vie..c.php?f=2&t=2992 je opisan običajen protokol diplomacije, ki poteka, ko država že prevzame USB ključ. Prav tako pa obstaja protokol, ki ga je potrebno ubrati za prevzem USB ključa. Če poenostavim, kar sem medtem posredno izvedel: naše oblasti pravzaprav nimajo kaj početi s to dokumentacijo, zato mora priti iniciativa od ene ali več inštitucij, ki znajo in želijo ovrednotiti vsebino. In potem bo vlada odigrala svojo vlogo.
Feniks | 19.11.2012 | 11:54
Gre za informacije, ki bi jih morali imeti. Če pri nas ni zanimanja s strani inštitucij bi naša varnostno obveščevalna služba morala zahtevati uradno mnenje teh inštitucij. Domneva je, da naj bi omenjeni delali v korist in blagor države in državljanov.
Darko Zupanič | 14.11.2012 | 22:23
Predstavitve tehnologije ni možno izvesti brez privolitve oblasti. Ko je bilo leta 2011 že vse pripravljeno, da pride do predstavitve, je prišla inšpekcija za nuklearni nadzor in zaplenila naprave. Odločil se je, da ne bo imel nobene predstavitve, dokler ne dobi zagotovil oblasti za njen nemoten potek. Kot zaenkrat kaže, se bo to zgodilo 14. decembra v prisotnosti nekaj tisoč ljudi.

Podatkov o zavezah pri prevzemu dokumentacije nimam. Skladno z načeli, ki jih zagovarja, gre res za darilo.

Sicer pa so danes dokumentacijo prevzeli Kitajska, Rusija in Bangladeš.
Feniks | 14.11.2012 | 19:53
Ne vem kakšne zaveze prinaša prevzem takšnih informacij. Menim pa, da bi naša država morala zvedeti o tem čim več že čisto iz varnostno obveščevalnih razlogov.
Afact | 14.11.2012 | 12:07
Odličen predlog!  ..upam samo, da ni fundacija nateg, saj mi ustanovitelj in vodilni znanstvenik nekako preveč ovinkari kar zadeva predstavitve te tehnologije...
lennchma | 26.11.2012 | 13:38
Tudi ti bi ovinkaril, če bi imel revolucionarno idejo na energetskem področju, nasproti pa bi ti stali vsi veliki in ubijalski energetski lobiji (nafta, plin, elektrika, jedrska energija,...). 

Keshe Foundation

Predlagam vladi, da pooblasti veleposlaništvo v Belgiji, da prevzame dokumentacijo, ki jo nudi neprofitna organizacija Keshe Foundation (http://www.keshefoundation.org/en/).

Gre za vrhunsko tehnologijo, ki so jo do sedaj prevzeli Iran, Sierra Leone, Italija, Japonska, Sudan, Tajska in Indija (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2933).

 


Keshe Foundation

Predlagam vladi, da pooblasti veleposlaništvo v Belgiji, da prevzame dokumentacijo, ki jo nudi neprofitna organizacija Keshe Foundation (http://www.keshefoundation.org/en/).

Gre za znanstveni in tehnološki preboj, katerega dokumentacijo so do sedaj prevzele vlade Irana, Sierra Leonea, Italije, Japonske, Sudana, Tajske, Armenije in Indije (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2933).

S tem dejanjem bi omogočili, da že v kratkoročnem obdobju izjemno povečamo kakovost življenja na področjih zdravstva, energije, okolja, transporta,...

 


Ključne besede: znanost, tehnologija, zdravstvo, energija, okolje, transport