Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


ŠOU in ŠOS naj se ne financirata iz državnih sredstev in koncesij pri študentskem delu
 
Vitamin
Ogledov: 3407
Predlog ustvarjen 12.06.2012
Z odzivom organa 21.08.2012
Zadnja sprememba 08.06.2012 00:19:46

  Predlog   Število glasov   Odziv pristojnega organa   Komentarji (2)  

Predlagam, da se ukina financiranje ŠOU in ŠOS, saj organizaciji ne zastopata interesov študentov, ampak jih pogosto izkoriščata za lastne cilje.

Zaradi izdatnega financiraja sta organizaciji neke vrste politična podmladka, kjer člani gledajo predvsem na lastno korist.

V primeru, da se financiranje ukine, bi velika večina pohlepnežev zapstila organizacije, ostali pa bi tisti, ki jih je v organizacijah bolj mar za študente, kot pa za lastne interese.


Ključne besede študentsko delo, koncesije, študentske organizacije
Kategorija: Socialne zadeve


Zadnji komentarji:

Vitamin | 10.07.2012 | 20:12
Pred obravnavo naj še enkrat poudarim, da šou in šos ne zastopata študentskih interesov (razen kada imata od tega lastno korist ter donacije za svojo reklamo). Seveda s tem gotovo ne povezujeta vseh študentov, zlasti pa se ne zavzemata za boljše študijske pogoje in kvalitetnejšo izobraževanje. V teh organizacijah so študenti z želo po oblasti. V primeru ukinitve izdatnega financiranja pa bi jo sestavljali ljudje, ki im je mar za študente in njihov položaj.
pravica_ljudem | 14.06.2012 | 03:44
Se strinjam. Slišal sem že marsikaj v zvezi s tem in ja to je noro kok se dajejo za ta denar. Pa koliko pod moralo gredo sam da bi kak dodatn evro jim nakapljal. Pa grožnje, izsiljevanja in prevare ki so s tem povezane. Ogromno nekih nepravilnosti in sumljivosti.

Nekoč je nekdo rekel da je to država znotraj država, pa mislm da je kr dobr povedal.