Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Študentsko delo
 
Lady
Ogledov: 4319
Predlog ustvarjen 23.04.2011
Z odzivom organa 15.06.2011
Zadnja sprememba 23.04.2011 21:04:22

  Predlog   Število glasov   Odziv pristojnega organa   Komentarji (2)   Popravki predloga  

predlagam, da se dopolni obstoječi zakon in sicer, tako, da bi bil pogoj za pridobitev "napotnice" za delo preko študenta, vezan na prisotnost pri predavanjih.

Kdor, nima potrejene določene količine "prisotnosti", ne more dobiti napotnice! Tako se "znebimo", kvazi študentov in njihovih napotnic in  na preprost način uredimo to področje študentskega dela.

 


Ključne besede študentsko delo, omejitve
Kategorija: Socialne zadeve


Zadnji komentarji:

markokram | 05.05.2011 | 17:34
Jaz sem v 3. in 4. letniku faksa veliko delal, za kar sem kdaj manjkal tudi pri predavanjih. K sreči sem si lahko sam krojil delovni čas, tako da sem izpuščal le predavanja, od katerih tako ali tako ne bi imel veliko. In da ne bo pomote, menim da sem s študentskim delom pridobil znanje in izkušnje, kakršne jih na faksu ne učijo.

Strinjal bi se z maksimalno 10% obvezno prisotnostjo, ampak takšen zakon se lahko hitro izrodi v škodljivega, zaradi česar sem proti.
pravica_ljudem | 04.05.2011 | 10:20
Predlog podpiram. Izjema naj bodo izredni študentje, ki naj vendarle imajo možnost da zaslužijo vsaj toliko da imajo naslednje leto za šolnino pa četudi niso vedno na predavanjih. Bistvo je da naredijio izpite.

študentsko delo

ŠTUDENTSKO DELO!

predlagam, da se dopolni obstoječi zakon in sicer, tako, da bi bil pogoj za pridobitev "napotnice" za delo preko študenta, vezan na prisotnost pri predavanjih.Kdor, nima potrejene določene količine "prisotnosti", ne more dobiti napotnice!