Prijava z OpenID | Ste pozabili svoje geslo? | Registracija


Preganjanje neplacnikov po uradni dolznosti
Anti NWO
Ogledov: 4168
Predlog ustvarjen 04.12.2010
Arhivirano
Zadnja sprememba 04.12.2010 00:54:50

  Predlog   Število glasov   Komentarji (0)   Popravki predloga  

Predlagam, da se vse delodajalce, kateri ne spostujejo dogovorjenih rokov za placilo, oziroma, kateri ne izplacajo dopusta, place, regresa, potnih, malice, raznih prispevkov, davkov ali karkoli, kot je dogovorjeno po pogodbi, da se jih preganja po uradni dolznosti, ter, da se jih tretira kot krajo.

 

Torej za iztek postopka, bo dovolj, da posameznik prijavi neplacnika, ter posledicno, da policija to takoj resi, da pride na mesto kaznivega dejanja "neplacevanja po pogodbi", ter izvrsi neplacniku globo, ter zahteva, da se takoj poravna svoje obveznosti, saj v nasprotnem primeru se izvrsi kazenski postopek zoper njega, oziroma pelje na policijsko postajo na zaslisevanje, ali kakrsnikoli so ze nadaljni postopki, kadar nekdo ukrade kaj v trgovini. Tako bodo imeli teji ljudje kartoteko in bili v evidenci policije, saj to so kazniva dejanja, ki so bila ze prevec casa tolerirana, medtem, ko se je preganjalo samo male ljudi, reveze brez denarja, kateri so kradli po trgovinah drobiz.

 

Cas je, da se zacne preganjati ta prave kriminalce in, da se jih zapise v kartoteko, tako, da kasneje imajo tudi probleme, ce zelijo odpreti kaksno novo dejavnost.

 

Tako bi drzava lahko na hitro zasluzila ogromno denarja in davkov, saj neplacnikov je ogromno in prav tako ogromno tega nakopicenega denarja, katerega so ukradli oni tako delvcem, kot drzavi, saj niso placali prispevkov, itd..

 

Ce hocemo, da drzava deluje, potem je potrebno spostovati zakone, ter jih izvajati, saj pred zakonom smo vsi enaki po USTAVI RS, zato morajo tudi teji delodajalci in bogati odgovarjati za svoja kazniva dejanja!


Ključne besede preganjanje, posteno, uradno, dolznost, policija, sodstvo, placa, regres, dopust, prispevki, neplacnik
Kategorija: Davki in finance